11 Jun 2015

Saara & Ruu

Kuvattiin tän viikon alussa mun kaverin, Saaran, kanssa. Alkuun otettiin mukaan Saaran Ruu-niminen hevonen, joka ei kuitenkaan ollut mitenkään erityisen yhteistyöhaluinen. Päädyttiin kohta viemään Ruu takaisin laitumelle ja jatkettiin kuvailua ilman heppaa, mutta saatiin silti kaikesta sähläyksestä huolimatta pari hyvää kuvaa Saarasta ja Ruusta! 

Aattelin muuten että voisin nyt alottaa julkasemaan täällä enemmän kuvia ihmisistä, koska tykkään tosi paljon ottaa muotokuvia ja haluisin että tää blogi toimis tavallaan jonkinlaisena tosi vapaana mutta monipuolisena portfoliona mun kuvista. Toivottavasti tykkäätte nyt näistä otoksista! :)

5 comments:

 1. Ei näist' voi olla tykkäämättä! Hyvää valon käyttöä ja ymmärrystä miltä hyvät muotokuvat näyttää! Ainut joka jäi vähän kaivelemaan on mallin ilme, se on ehkä turhan samantapanen suurimmassa osassa kuvista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Joo, en tällä kertaa lähteny hirveesti ohjailemaan ilmeen suhteen kun ideana oli alunperin lähinnä saada ees jotain kuvia Saarasta Ruun kanssa, muta olishan siihen voinu kiinnittää enemmän huomiota! Kiitos kommentista! :)

   Delete
 2. Millä ohjelmalla editoit sun kuvat? Mahtavia😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Photoshop CC:llä muokkaan! Kiitos! :)

   Delete